Ruxandra Jianu Fondator Tax Institute

Ruxandra Jianu este partener în cadrul firmei Biriș Goran Consulting, societatea de consultanță fiscală din cadrul Biriș Goran.
Cu peste 21 de ani de experiență în consultanță fiscală și în afaceri, Ruxandra s-a specializat în fuziuni și achiziții, restructurări complexe (atât la nivel național cât și internațional), precum și asistență în cadrul inspecțiilor fiscale și litigiilor cu autoritățile fiscale.

Ruxandra este consultant fiscal înregistrat la Camera Consultanților Fiscali din România și este membru ACCA. De asemenea, Ruxandra face parte din Comitetul Director al Task Force-ului de fiscalitate din cadrul Coaliției pentru Dezvoltarea României, reprezentând acest task force în grupul de lucru care consiliază Ministerul Finanțelor în ceea ce privește modificarea și modernizarea legislației fiscale din România.

Ruxandra este membru în Ambasada Sustenabilității din România și a fost implicată activ în proiecte de sustenabilitate. Ea este unul dintre autorii modificărilor legislației privind risipa alimentară.
Participă activ în cadrul Ambasadei Sustenabilității la seminarii și proiecte menite să crească, în cadrul mediului de afaceri, gradul de conștientizare al beneficiilor aduse societății civile de acțiunile de sponsorizare.

  • Tax Partner, TPA Horwath Quintus (2006 – 2007)
  • Tax Manager, Philip Morris Romania (2005 – 2006)
  • Tax Assistant Manager, PricewaterhouseCoopers, Bucharest (2000 – 2005)
  • Romanian-American University, Faculty of International Relations, Bucharest (Economics Degree from Bucharest University of Economic Studies, 1999)

detalii de contact

vrei să ajuți? descarcă contractul de sponsorizare!